Costachel

Epson Stylus Photo R1900

In Design on 25 Iunie, 2008 at 6:23 am

De-a lungul timpului, am fost rugat de suficient de multa lume sa recomand o imprimanta, cat sa ajung la concluzia ca n-ar fi rau sa fac treaba asta pe blog, ca sa poata profita cat mai multi. Tema de azi fiind „un jet de cerneala A3+, foarte bun dar cat mai ieftin“ (fireste), aleasa e cea din titlu. De ce?
Mai intai, cerneluri pigment (deci mai mare rezistenta a printurilor in timp) in 8 cartuse (C, M, Y, doua K, pentru lucios, respectiv mat, la care se adauga rosu, portocaliu si un gloss optimizer). Dupa aceea, posibilitatea de a tipari pe o gramada de hartii si cartoane (inclusiv luster si canvas), care pot fi in coli sau in rola (latime de 33 cm). Print borderless pana la 33×112 cm (din rola). Da, poate si CD sau DVD. Are si management de culoare, cu ICC-uri. Pretul? In jur de 22 milioane. Absolut excelent pentru ceea ce ofera.
Voturi contra? Pretul pe pagina tiparita va fi sensibil mai mare decat la imprimantele high-end (dar asta se stie, daca vreti sa tipariti mult, orientati-va spre imprimantele al caror pret incepe de pe la 50-60 de milioane, la aceleasi dimensiuni de print), cam slabut tiparul alb-negru, calitate usor mai slaba pe mat decat pe lucios. A, si evident ca driverul este cam tampit, ca la orice Epson.
In concluzie, daca vreti sa tipariti, din cand in cand, poze mari, lucioase, la o calitate absolut impresionanta, in mod sigur Epson R1900 e alegerea.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: