Costachel

Solutii digitale complete de la MGI

In Targuri, Tipar on 8 August, 2008 at 9:17 am

Au fost prea multe noutati la drupa 2008 asa ca n-am apucat sa le prezint pe toate asa dupa cum meritau. Recuperez putin azi, profitand de faptul ca francezii de la MGI Digital Graphic Technology au anuntat ca-si vor prezenta si la Total Print! Expo noul lor produs, Meteor Pro DP60 Pro.
Pe scurt, vorbim despre o masina de tipar digital in patru culori, format B3 (330mm x 487mm, cu o oglinda maxima a paginii de 320mm x 480mm), a carei principala caracteristica o reprezinta posibilitatea de a tipari pe o mare varietate de suporturi: hartii si cartoane cretate si necretate, cartoane texturate si etichete (gramaje cuprinse intre 70 si 350 g/mp), precum si pe plastic (policarbonat, poliester, Teslin, vinil si PET), cu grosimi variind de la 100 la 400 microni. Alte caracteristici? Conceputa pentru un volum de 600.000 coli pe luna, rezolutie de 2400 dpi (200 lpi, cu diverse posibilitati de raster), suprapuneri precise (± 0,2 mm), viteza de 1600 coli pe ora (pana la 3.900 A4), tipar cu date variabile.

Si daca tot am deschis subiectul MGI, nu pot termina fara sa amintesc macar un alt utilaj grozav de-al lor. JetVarnish Inkjet Spot UV Coater este, dupa cum ii spune si numele, o solutie digitala pentru aplicarea de lac UV selectiv, offline, bazata pe tehnologie inkjet. Formatul e de 52×74, uscatorul pe infrarosii si, lucrul cel mai interesant, poate pune lac selectiv pe date variabile!
Gasiti pe site-ul lor si alte masini foarte interesante, numai bune de reamintit ca nu exista pe lumea asta doar colosi gen Heidelberg, Xerox, HP, Kodak s.am.d. Pe cuvant ca merita sa va uitati putin la ele!

Reclame
  1. Hello,

    Please, sent to me, an offer of the price for a JETAVARNISH, DIGITAL SPOT UV COATER: 52X74 CM SHEET SIZE FORMAT.

    Thank you very much!

    Have a nice day!

    Mihaela Marica

  2. Fiindca va cheama Mihaela Marica, am sa va raspund totusi in romaneste, exprimandu-mi regretul ca nu va pot ajuta, fiind eu doar un comentator al lumii poligrafice, nicidecum vreun distribuitor, reprezentant, reseller s.a.m.d.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: