Costachel

Océ VarioPrint 6250 a mai adaugat un premiu la colectie

In Tipar on 9 Octombrie, 2008 at 11:25 am

Colectie? Pai sa recapitulam. In 2006, BERTL ii acorda, la ON DEMAND Conference & Expo, premiul Best of Show. Au urmat, in 2007, Golden Medal la Poznan International Fair, tot Golden Medal la EmbaxPrint, doua premii (Best product of the year 2007, Best production cut-sheet monochrome) de la European Digital Press Association (EDP), PIA/GATF (Printing Industries of America/Graphic Arts Technical Foundation) i-a acordat InterTech Technology Award 2007. La inceputul acestui an, BERTL anunta ca i-a acordat Beyond 5 Star Rating.
Ca sa ajung, in fine, la continutul acestei stiri, Buyers’ Lab Inc (BLI) i-a acordat zilele trecute, un Outstanding Achievement Award pentru tehnologia duplex Gemini (mai multe detalii despre ea vedeti aici). Testul a constat in tiparirea pe un VarioPrint 6250 a 10 milioane de foi, iar erori de alimentare s-au inregistrat doar o data la 333,333 imprimari (stirea completa aici). Nu sunt neaparat un fan Océ dar, trebuie sa recunosc, este chiar impresionant.
Si, pentru ca n-am apucat inca sa va povestesc nimic despre aceasta masina de tipar digital alb-negru, cateva date tehnice: 250 A4 sau 132 A3 pe minut (tiparite, fireste, simultan pe ambele fete), volum lunar pana la 8 milioane, hartie de la 50 la 300 g/mp. Pretul? Aproximativ $230.000 in 2006, acum probabil ceva mai putin.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: