Costachel

Presstek se lauda ca aduce bani clientilor

In Targuri, Tipar on 17 Octombrie, 2008 at 10:31 am
Presstek 52DI

Presstek 52DI

Mai intai o paranteza: pentru cei care nu stiu, tehnologia Direct Imaging (DI) imbina practic un Computer to Plate cu o scula de tipar offset, in sensul in care placile se fac direct pe masina. Avantaje? Timpi mult mai scurti de pregatire. Dezavantaje? CTP-ul respectiv nu poate fi folosit decat pentru masina lui. A incercat si Heidelberg  (in alianta cu Presstek) putin DI (GTO-DI, QuickMaster-DI, ba chiar si SpeedMaster 74-DI), dar a renuntat in 2006. Asa ca, din alianta initiala, Presstek a ramas sa duca singur lupta mai departe.
Pana una-alta, ii si iese. Iar clientii par sa fie multumiti, daca e sa ne luam dupa raportul intocmit de InfoTrends si publicat de Presstek chiar inainte de a face la GraphExpo o demonstratie cu masinile sale (pe langa 52DI din imaginea de mai sus, exista si fratele mai mic, 34DI).
Cand toti producatorii de masini offset se lupta pentru a reduce timpii de pregatire, DI-ul (4 culori in 15 minute!) poate fi o solutie excelenta. Oare lui Heidelberg nu i-o parea rau ca n-a avut mai multa rabdare?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: